Välkommen till oss för att se och provköra den nya Baby Jogger City Tour 2! 

Baby Jogger har precis lanserat den nya uppdaterade versionen av den populära City Tour! 
Baby Jogger City Tour 2 har ett ställbart fotstöd(!) samt fullt liggläge. City Tour 2 har en bredare och djupare sittyta (ca 2 cm på bredden och djupet) för barnet.

Körhandtaget är högre (5 cm) och passar även föräldrar som är lite längre, dessutom har designen på handtaget ändrats. På ovansidan är gummit slätt medans det på undersidan är som tidigare, räfflat. City Tour 2 har PU-hjul och gamla City Tour har EVA-hjul. När man fäller ihop City Tour måste man först trycka in en säkerhetsspärr (en röd knapp undertill) denna är nu borttagen på City Tour 2.City Tour 2 har samma egenskaper och skiljer sig i princip inte alls från tidigare City Tour. När City Tour 2 är ihopfälld mäter den: L57 x B50 x H22 cm tidigare City Tour (L55 x B46 x H25 cm) så det skiljer några cm i längd och bredd med i höjd är den 3 cm lägre! Om du vill kunna använda City Tour 2 direkt från barnets födsel finns två alternativ, du kan köpa till matchande liggdel som enkelt klickas på vagnen. Fäll bara ner ryggstödet till fullt liggläge och klicka på liggdelen så är du och bebis redo för äventyr! Eller fäst ett Baby Jogger City Go babyskydd eller Graco Snugride babyskydd på vagnen. Adaptrar till babyskydden säljes separat och kostar ca 449 kronor. 

City Tour har varit en mycket omtyckt resevagn eller "bilvagn" som tar väldigt liten plats när det är ihopfälld. Vi tror att City Tour 2 kommer att bli en riktig succé då nästan alla föräldrar vi stöter på efterfrågar ställbart fotstöd samt fullt liggläge!


Hos oss hittar ni både "gamla" och nya versionen och kan själv känna och klämma på de olika alternativen för att välja rätt vagn för just er! Har du två barn men ändå är sugen på en City Tour? Häng inte läpp, Baby Jogger har självklart tänk på er flerbarnföräldrar! Baby Jogger City Tour 2 kommer även som dubbelvagn! :D
Med samma funktioner som City Tour 2 fast med något mindre sittytor. Mer information om dubbelvagnen kommer så snart vi vet mer! Dubbelvagnen kommer först i maj/juni.

Baby Jogger City Tour 2 Double!


 

 

Såhär enkelt fälls den ihop! 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 499 kr
  • Prismatchning
  • Öppet köp i 365 dagar!
Svea Postnord Mastercard Visa