Vår verkstad

Serviceverkstad:
I vår verkstad erbjuder vi service av barnvagnar köpta hos oss. Verkstadens öppettider tisdag-fredag helgfria vardagar. Service sker efter tidsbokning, kontakta oss för tidsbokning. Mejl: kundservice@babyv.se eller telefon: 0431 31 35 35.

Prislista:

- startkostnad för service av barnvagn köpt hos oss ligger på 250 kronor, tidsåtgång ca 6 timmar
- startkostnad för service av barnvagn som inte är köpt hos oss 500 kronor (förutsatt att vi säljer barnvagnsmärket hos oss och har kunskap om just din barnvagnsmodell), tidsåtgång ca 6 timmar

Vid de fall där någonting behöver åtgärdas, ev byte av reservdel etc. kontaktas alltid ni med prisförslag innan åtgärd görs. Vi utför reparationer med originaldelar i så stor utsträckning som är möjligt. 

Vi har barnvagnar för utlåning under tiden er barnvagn är på service och vi försöker alltid hitta en så likvärdig barnvagn som möjligt till er. Om det inte är möjligt med samma modell så ser vi alltid till att gå igenom ihopfällning och funktioner vid hämtning av lånevagnen. Tänk på att bokning av lånevagn måste göras i förväg och att först till kvarn gäller.

Bilstolsmontering:

Vi erbjuder förutom service av barnvagnar även montering av bilbarnstolar i er bil. Drop-in vardagar mellan 11-17. Tänk på att väntetiden kan bli längre under semestertid! Vi utför bilstolsmontering på bilstolsmärken vi själva säljer och har utbildning på att montera. 

Prislista: 

- bilstolen köpt hos oss 150 kr, tidsåtgång ca 20-30 minuter
- bilstolen inte köpt hos oss 250 kr, tidsåtgång ca 20-30 minuter

Önskar du montering av bilstol i mitten bak eller i framsätet, vänligen ring oss innan för tidsbokning. 

Reservdelar:

Letar du reservdel till din barnvagn, bilstol eller barnmöbel hör av dig till oss på mejl kundservice@babyv.se Vi kanske har just den reservdel du letar efter i lager i vår butik annars tar vi fram pris från tillverkaren och tar hem reservdel på begäran. Vi kan oftast få tag på reservdelar från Britax Römer, Emmaljunga, Stokke, Thule, Cybex m.fl.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 499 kr
  • Prismatchning
  • Öppet köp i 365 dagar!
Svea Postnord Mastercard Visa