Emmaljunga NXT90 Limited Edition

Här specificerar vi våra Limited Edition barnvagnar från Emmaljunga. Kortfattad information om de olika paketen. Klicka gärna vidare på knapparna "till paketet" för att läsa mer. 

 

 

 
   

Emmaljunga NXT90C duovagn, trendy black

Detta är en NXT90 från 2021 i en helsvart melerad variant med punkteringsfria Ecco offroad-hjul med med svart sida. Modellen har detaljer i svart läderimitation och till denna får du en ergonomisk sittdel.

Emmaljunga NXT90 Ergo ltd edt duovagn 2021, all black offroad

Detta är en NXT90 Ergo från 2021 i en helsvart variant med punkteringsfria Ecco offroad-hjul med grövre mönster med grå sida. Modellen har detaljer i svart läderimitation och till denna får du en ergonomisk sittdel. 

Emmaljunga NXT90 Ergo sittvagn + liggdel 2021, outdoor trek/ecco

NXT90 med ergonomisk sittdel. Färgen på sitt- och liggdel är lounge black med bruna detaljer i läderimitation. Hjulen är punkeringsfria Ecco offroad hjul med grövre mönster och grå sida. 

Emmaljunga NXT90 Flat sittvagn + liggdel 2021, outdoor trek/ecco

NXT90 med klassisk sittdel med plant liggläge. Färgen på sitt- och liggdel är lounge black med bruna detaljer i läderimitation. Hjulen är punkeringsfria Ecco offroad hjul med grövre mönster och grå sida. 

Emmaljunga NXT90 F Special Edition duovagn, olive

Ett Emmaljunga Select chassi i skiftande grön nyans med uppdaterad fjädring och körhandtag i läderimitation. Sitt-& liggdel har extra solkeps och detaljer i läderimitation. Punkteringsfria Ecco hjul med grovt mönster och grå sida. I detta paket får du en klassisk sittdel.

Emmaljunga NXT90 Special Edition duovagn, olive

Ett Emmaljunga Select chassi i skiftande grön nyans med uppdaterad fjädring och körhandtag i läderimitation. Sitt-& liggdel har extra solkeps och detaljer i läderimitation. Punkteringsfria Ecco hjul med grovt mönster och grå sida. I detta paket får du en ergonomisk sittdel.

 

NXT60 Limited Edition

Emmaljunga NXT60 duovagn Ergo 2021, lounge black

En Emmaljunga NXT60 med ergonomisk sittdel. Sitt- och liggdelen är i färgen lounge black med silvriga dragkedjor. Svart läderimitation på körhandtag, frambåge och bärhandtag. Kommer med punkteringsfria Ecco hjul med vit sida. 

   

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 499 kr
  • Prismatchning
  • Öppet köp i 365 dagar!
Svea Postnord Mastercard Visa