Vår stora jämförelse av organizer

Elodie Details organizer är den största och rymligaste vi provat. Två större fack inuti organizern. Plats för flaska. Lättåtkomlig mobilficka. Grövre dragkedja som stänger hela organizern. Två mindre fack på framsidan. Rem för upphängning på lockets insida, perfekt när man ska byta i ett offentligt skötrum. Kabinhake för att enkelt kunna knäppa av organizern från vagnen. Rem för handled för att lätt kunna bära med sig samtidigt som båda händerna är fria.
Organizern har två mindre fack i nät på insidan och ett större med dragkedja. Ett öppet fack till höger och ett fack för flaskor på vänster sida med resår. Mittendelen går att stänga med magnetfäste. Fästs med tryckknappar mot handtaget. Finns flera olika lägen för att justera upphängningen så att den passar smalare och bredare handtag som t.ex. till dubbelvagnar.
Tinéos organizer har ett enda stort fack inuti med två fack för flaskor. En lättåtkomlig mobilficka på framsidan samt ett mindre fack. Går att täcka mittersta delen av ovansidan. Stort fack i nät på baksidan som går att vika upp och fästa när det inte används. Fästs med kardborreband på handtaget.
Dragkedja framtill med plats för våtservetter med en lucka för att enklare komma åt våtservetterna. Två dryckesfack, en på vardera sida. Ett mindre fack med nät och dragkedja, passar bra för nycklar eller telefon. Spänns fast på handtaget med enkla klickspännen. Inget kardborrband som kan skada handtaget. Hamnar högt upp vid handtaget och känns stabil, gungar inte så mycket.
Dionos organizer finns i två olika färger, på bilderna visar vi den svarta. Två fack för flaskor och ett mindre fack i nät med dragkedja. Fästs med kardborreband på handtaget.
Thule Sleeks organizer går att fästa på alla barnvagnar. Har ett stort fack som stängs med dragkedja. Plats för flaska, men vill man kunna stänga locket måste det vara en flaska av mindre modell, t.ex. nappflaska eller drickpip. Tre fack i nät inuti och en mindre ficka framtill med dold dragkedja. Handtag baktill för att enkelt bära med sig och hänga upp. Fästs med kardborreband runt handtaget.
Britax organizer har ett större fack i mitten och två fack för flaskor på sidorna, båda sidorna är isolerande. Tre mindre fickor framtill, två i nät och en i vanligt tyg. Mittersta delen går att täcka med ett lock som har magnetfäste. Fästs med kardborreband på handtaget.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 499 kr
  • Prismatchning
  • Öppet köp i 365 dagar!
Svea Postnord Mastercard Visa