Välkommen till oss för att prova Thule Sleek på riktigt!

Vi har möjlighet att erbjuda er en ordentlig provkörning runt vår butik med diverse underlag att provköra på. Om du inte har något barn att prova vagnen tillsammans med så har vi vikter att använda för att verkligen få den rätta känslan av hur det kommer att bli!

______________________________________________________________________________________

  
 

Thule Sleek är en riktigt trevlig vagn med modernt utseende som även faller den mest kräsna i smaken. Thule som grundades 1942 i Sverige är kända för sina höga kvalité och sina innovativa lösningar. Thule Sleek är varumärkets första “riktiga” vagn från nyfödd. Thule Sleek är till utseendet likvärdig med bl.a. Bugaboo och vi tror att Thule Sleek kommer att vara det självklara valet om man ställer märkena mot varandra. Thule Sleek går att använda som syskonvagn i flera olika kombinationer, perfekt för den växande familjen!

______________________________________________________________________________________


Recension av barnvagnen:

 

Thule Sleek är väldigt lättmanövrerad med ett handtag som är både skönt att hålla i och enkelt att justera i höjd. Thule Sleek är användarvänlig och genomtänkt.

Liggdelen har som en liten knapp uppe på sufflettens handtag som gör det möjligt att frigöra liggdelen från chassit med bara en hand! Liggdelen är godkänd att bära i bärhandtaget även när barnet ligger i, vilket gör den väldigt portabel och smidig att bära med sig.

Sittdelens största fördel är att den går att få längre/kortare i ryggen beroende på hur stort barnet är som sitter i. Den långa och expanderbara suffletten ger bra skydd från sol och vind. Suffletten har en extra liten solkeps som skyddar den där sista biten så barnet slipper solen i ögonen! Solkepsen i svart går att fälla in eller ta bort helt om man vill. Sittdelen är ergonomisk och går att fälla i flera lägen genom att enkelt hålla in ett fäste bak i ryggen och har ett justerbart fotstöd.

Thule Sleek som syskonvagn rullar trots tyngre belastning väldigt lätt och den har en otrolig fjädring som bara blir bättre med mer belastning. I köpet får man till liggdel, sittdel, adaptrar och regnskydd vilket gör den möjlig att direkt använda som syskonvagn. När liggdelen inte längre behövs köper man till en syskonsits eller en ståbräda för det större barnet.


Vagnen går att konfigurera i flera olika steg.

Thule Sleek’s svängbara framhjul gör det enkelt att ta sig fram även på de lite trängre vägarna, t.ex. i matbutiken. När vagnen används ute i tuffare terräng är det bra att låsa framhjulen vilket är superenkelt med bara ett litet knapptryck ovanför vardera framhjul.

Vagnen är verkligen flexibel och går att använda både i staden med de smalaste vägarna och ute i skogen utan problem! Och det bästa av allt - du får alla fördelar med en och samma vagn! 

______________________________________________________________________________________

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 499 kr
  • Prismatchning
  • Öppet köp i 365 dagar!
Svea Postnord Mastercard Visa