Stäng

Vanliga frågor om bilstolar

Britax Römer

Hur reglerar man höjden på axelbandet på Britax Römer Babysafe i-size?
På baksidan finns en lucka som du öppnar, där bak ser man selen. Tryck in den gråa knappen och för den uppåt. Tänk på att spänna upp selen innan du justerar.

Maxi-Cosi

Hur får man av babyskyddet Maxi-Cosi Pebble/Pebble Plus från adaptrar till vagnen/bas i bilen?
Tryck in de gråa knapparna på babyskyddet för att lossa babyskyddet från basen/adaptern.

Var sitter den inbyggda suffletten på Maxi-Cosi CabrioFix?
På kanten på baksidan av CabrioFix finns en grå knapp som man kan trycka in och dra ut. Bakom denna kant finns två flikar som sitter fast i suffletten. Dra i dessa flikar för att dra ut suffletten och fäst den vid bärhandtaget.

 

Vad är skillnaden på babyskydden Maxi-Cosi Pebble Plus & Maxi-Cosi Pebble Pro
Pebble Plus och Pebble Pro har två olika spädbarnsinlägg. På Pebble Pro är denna i två delar, en för huvudet och en för resten av kroppen, här kan man alltså låta en del av inlägget vara kvar beroende på hur barnet växer.

Allmänt bilstolar

Vilken bilstol kan ni rekommendera att ha placerad i mitten i baksätet?
Det är svårt att rekommendera en bilstol när man inte fått prova den i bilen. Några av de bältade bilstolarna: Britax Max-Way Plus, Max-Way, Hi-way, Klippan Triofix Recline och Axkid Minikid brukar gå att montera i mittensätet bak i bilen tack vare att stödbenet får lov att gå rakt ner och behöver inte vara vinklad utåt. 
Sen beror det på hur hög bilens kardanaxeltunnel (upphöjningen vid fötterna) är. Det bästa är alltid att komma förbi butiken och prova bilstolarna i bilen för att vara säker att ni får en bilstol som verkligen passar.Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
  • Fri frakt över 499 kr
  • Prisgaranti
  • Öppet köp i 365 dagar!
Svea Postnord Mastercard Visa